Nowości NOWOŚCI Naleśniki gryczane. Bez mąki i bez jaj (v,gf,lf) Domowy słodki dżem z porzeczki. Bez cukru. (v,gf,sf) Chipsy z jarmużu o smaku „serowo”-paprykowym (v,gf,lf) Warzywna lasagne z bakłażanem, quinoa oraz pomidorami (v,gf,lf) Spaghetti miso (v,gf,lf) Zielona sałatka ze szpinakiem, jarmużem, burakiem i słonecznikiem (v,gf,lf) Mini tosty francuskie z cynamonem (lf) Wysokobiałkowa tortilla z soczewicy (v,gf,lg) Najlepsze brownie z tahini i gorzką czekoladą. Bez cukru. (gf,sf) Bezglutenowe gofry (gf,lf) Pizza bianca z pomidorem i burattą (gf) Tofu w słodko-ostrym sosie z brokułami, marchewką i kaszą quinoa (v,gf,lf) Carpaccio z buraka i jarmużu (v,gf,lf) Kremowo-grzybowe danie z makaronem orzo i szpinakiem (v,lf) Naleśniki z karmelizowaną gruszką i ricottą (gf) Wegańska zupa tajska tom yum z groszkiem cukrowym i grzybami (v,gf,lf) Tost z awokado, pomidorem i jajkiem (gf,lf) Kremowy ramen miso (v,gf,lf) Pieczony bakłażan w sosie miso (v,gf,lf) Kanapka na ciepło z hummusem, szpinakiem i suszonymi pomidorami (sf) Risotto z karmelizowanym- miso porem (v,gf,lf) Spód do pizzy bez drożdży. Tylko 2 składniki! (v,gf,lf) Rozgrzewająca zupa z soczewicą, pomidorami i mleczkiem kokosowym (v,gf,lf) «< 2 3 4 5 6 »