Nowości NOWOŚCI Rozgrzewająca zupa z soczewicą, pomidorami i mleczkiem kokosowym (v,gf,lf) Pasta z bakłażana i pomidora (v,gf) Krem z pieczonej cukinii (v,gf,lf) Zapiekany ryż brązowy z jabłkami i cynamonem (v,gf,lf) Bezglutenowy makaron z pesto i parmezanem (gf,sf) Totalnie zielone pesto (v,gf,lf) Chrupiąca brukselka z parmezanem (gf) Pasta z tuńczyka (gf,lf) Sałatka na ciepło z cukinią, awokado i tofu (v,gf,lf) Pieczone pomidorki z czosnkiem. Aromatyczna kanapka (v,gf,lf) Wegański mac&cheese (v,gf,lf) Chrupki z cieciorki (v,gf,lf) Hummus czekoladowy (v,gf,lf) Pieczony bakłażan z tofu (v,gf,lf) Bezglutenowa tarta z jeżynami, brie, gruszką i orzechami włoskimi (gf) Makaron w pomidorowym sosie z vege-tofu-mielonym (v,gf,lf) Gryczotto z jarmużem i słodkim tofu (v,gf,lf) Leczo z soczewicą, pomidorami oraz cukinią (v,gf,lf) Pieczony omlet z fetą, suszonymi pomidorami, awokado i szpinakiem (gf) Aksamitny krem z kalafiora (v,gf,lf) Caprese z mozzarellą i dynią (gf) Pieczone falafele z cukinią i cieciorką (v,gf,lf) Bezglutenowa tarta z ciasta francuskiego z serem brie, maliną i figą (gf) «< 3 4 5 6 7 »