Rewolucje bez tabu (max 45 min) Wegańskie lody z kalafiora. Najlepsze! wegański i bezglutenowy chlebek bananowy (v,gf,lf,sf) Makaron w sosie z dyniowym i „mielonym” z tofu (v,gf,lf) Makaron wegański al ragu (v,gf,lf) Zupa z cieciorką, porem oraz brokułem (v,gf,lf) Placek z cukinii (scarpaccia) (v,gf) Makaron w sosie z pieczonych warzyw (v,gf,lf Wegańskie i bezglutenowe babeczki z cukinią i marchewką (v,gf,lf) Risotto z koprem włoskim (v,gf,lf) Bezglutenowe ciasto z kokosem i migdałem (gf) Stek z kalafiora na zielonej sałacie z kaszą i cieciorką (v,gf,lf) Bezglutenowe słodkie bułeczki z makiem (gf) 1 2 3 4 5 »