Nowości NOWOŚCI Pierogi z suszoną śliwką (v,gf) Warzywny pasztet z suszoną śliwką (v,gf,lf) Tofurnik z gorzką czekoladą i skórką pomarańczy (v,gf,lf) Wegański „bekon” (v,gf,lf) Stek z kalafiora z delikatnym musem kalafiorowym (v,gf,lf) Chrupiące bezglutenowe pierniczki (gf,lf) Ciasto na bezglutenowe pierogi (gf,lf,sf) Bezglutenowe bułeczki cynamonowe (gf,o) Wegańskie pulpety w gęstym sosie pomidorowym (v,gf) Wegański ramen z „mielonym”, dynią oraz pak choi (v,gf,lf) Brukselka w wegańskim sosie musztardowym (v,gf,lf) Zupa z dynią, batatem i soczewicą (v,gf,lf) Najlepszy gruboziarnisty peeling do ciała Rozgrzewający bulion warzywny Chipsy z jarmużu (v,gf,lf) Tarta z gruszką i gorgonzolą (gf) Ciasto czekoladowe z daktylami i karmelizowanymi gruszkami (v,gf,lf) Kiszony batat (v,gf,lf) Kiszone rzodkiewki (v,gf,lf) Puszyste ciasto ze śliwką (gf,lf) Pizza z serem burrata i rukolą (gf) Bezglutenowe ciasto na pizze (v,gf,lf) Tarta jaglana z czarną porzeczką i marakują (gf) «< 9 10 11 12 13 »