Nowości NOWOŚCI Kiszona pigwa Pigwa – jesienny dar natury Pasta jajeczna (gf,sf) Domowa pizza bianca z kozim serem i konfiturą z czerwonej cebuli (gf) Domowe masło orzechowe (v,gf,lf) Tarta jaglana z delikatnym kremem, owocami i gorzką czekoladą Spód jaglany do tarty (gf,lf) Omlet z kozim serem, figą i rukolą (gf) Pęczotto z pomidorami i mozzarellą Tosty francuskie z twarożkiem na słodko Najszybszy kotlet z tofu (v,gf,lf) Najpyszniejsze brownie z cukinii, jabłek i daktyli (gf) Wegański strogonow z tofu i pieczarkami (v,gf,lf) Bajgle – jak je ugryźć? 5 sposobów (o) Konfitura z czerwonej cebuli (v,gf,lf) Acai bowl z karmelizowanymi orzechami (v,gf,lf) Najlepsze powidła śliwkowe (v,gf,lf) Kruche ciasto ze śliwkami (gf,lf,cs) Ryżanka z mango i borówką (v,gf,lf) Danie z kremowym sosem z suszonych pomidorów (gf,lf) Najlepsze danie z ośmiornicy (gf, lf) Nuggetsy z kalafiora (v,gf,lf) Intermittent fasting – moda czy metoda? «< 10 11 12 13 14 »