Przekąski Bezglutenowe bułeczki słonecznikowe (gf,lf) Domowy serek szpinakowy z pieczonymi pomidorkami (gf) Wiosenne roladki spring rolls z awokado, tofu, marchewką (v,gf,lf) Nadziewany placek ziemniakami, tofu i natką pietruszki (v,gf,lf) Naleśniki gryczane. Bez mąki i bez jaj (v,gf,lf) Chipsy z jarmużu o smaku „serowo”-paprykowym (v,gf,lf) Zielona sałatka ze szpinakiem, jarmużem, burakiem i słonecznikiem (v,gf,lf) Mini tosty francuskie z cynamonem (lf) Wysokobiałkowa tortilla z soczewicy (v,gf,lg) Bezglutenowe gofry (gf,lf) Pizza bianca z pomidorem i burattą (gf) Carpaccio z buraka i jarmużu (v,gf,lf) < 1 2 3 4 5 »