Przekąski Pieczony bakłażan z tofu (v,gf,lf) Bezglutenowa tarta z jeżynami, brie, gruszką i orzechami włoskimi (gf) Pieczony omlet z fetą, suszonymi pomidorami, awokado i szpinakiem (gf) Caprese z mozzarellą i dynią (gf) Pieczone falafele z cukinią i cieciorką (v,gf,lf) Bezglutenowa tarta z ciasta francuskiego z serem brie, maliną i figą (gf) Pieczone ziemniaki w mundurkach (v,gf,lf) Pieczony słodko-ostry kalafior z granatem (v,gf,lf) Najlepsze maślane krewetki z pieca (gf) Sałatka na ciepło z batatem, brokułą, quinoa i cieciorką (v,gf,lf) Sałatka z kaszą bulgur, granatem i fetą (o) 3-składnikowy tatar z suszonych pomidorów (v,gf,lf) «< 3 4 5 6 7 »