Dania główne Makaron w sosie z dyniowym i „mielonym” z tofu (v,gf,lf) Makaron wegański al ragu (v,gf,lf) Najlepszy bulion warzywny czyli zupa mocy według pięciu przemian (v) Zupa z cieciorką, porem oraz brokułem (v,gf,lf) Placek z cukinii (scarpaccia) (v,gf) Makaron w sosie z pieczonych warzyw (v,gf,lf Aromatyczny kalafior w sosie z warzywami (v,gf,lf) Risotto z koprem włoskim (v,gf,lf) Stek z kalafiora na zielonej sałacie z kaszą i cieciorką (v,gf,lf) Szybka zupa miso z tofu (v,gf,lf) Dal czyli indyjskie danie z grochem, pomidorami i szpinakiem (v,gf,lf) Pulpety z cukinii w aromatycznym sosie z soczewicą (gf) 1 2 3 4 5 »