Dania główne Krem z pieczonej cukinii (v,gf,lf) Zapiekany ryż brązowy z jabłkami i cynamonem (v,gf,lf) Bezglutenowy makaron z pesto i parmezanem (gf,sf) Chrupiąca brukselka z parmezanem (gf) Sałatka na ciepło z cukinią, awokado i tofu (v,gf,lf) Wegański mac&cheese (v,gf,lf) Pieczony bakłażan z tofu (v,gf,lf) Bezglutenowa tarta z jeżynami, brie, gruszką i orzechami włoskimi (gf) Makaron w pomidorowym sosie z vege-tofu-mielonym (v,gf,lf) Gryczotto z jarmużem i słodkim tofu (v,gf,lf) Leczo z soczewicą, pomidorami oraz cukinią (v,gf,lf) Aksamitny krem z kalafiora (v,gf,lf) «< 3 4 5 6 7 »